telefon 30/7508691
Vissza

Rólunk


Ahol játszik, alkot a gyerek, pihen a szülő…

Végre, egy varázslatos hely, ahol szabad, amit otthon tiltanak: itt ugrálhat a gyerek a légvárban, felmászhat a falra, rúghatja a labdát – nem szól rá senki ha kergetőzik az óriási akadálypályán. Budapest egyik legbarátságosabb játszóházában, közel 600 m2-en várunk minden gyermeket és szülőt kellemes környezetben, a MOM Parkban!

A kisebbekre is gondoltunk, a két év alattiak nyugodtan játszhatnak szüleikkel a puha, szivacsos baba-birodalomban, van itt kishinta, csúszdák és színes, izgalmas labdatenger – mindez a nagyobbaktól elkerítve -, így nyugodtan engedhetjük, hogy a kicsik felfedezzék a világot.

A nagyobbak akkor is tombolhatnak a műfüves pályán, ha odakint cudar idő van, apával lehet kapura lőni tél közepén is. Motorok, rollerek és kisautók várják, hogy a kimondottan gyerekre szabott, útjelzőkkel ellátott mini-sztrádán végighajtsanak, a nagy kedvencek, a pónilovak pedig mindenkit elvisznek a hátukon.

Ha pedig megunta a rohangálást, festhet, ajándékot készíthet a kreatív szobában, amit persze hazavihet a végén.

Szülőbarát a játszóházunk, fontos nekünk, hogy a szülők is jól érezzék magukat – ingyenes wifi, finom kávé és egészséges sütik segítik őket, hogy kis időre megpihenjenek a kényelmes kanapékon. Már persze, ha nem kapnak kedvet egy kis mászókázáshoz…

A büfénk pedig gyerekbarát – házi limonádé, gyümölcsök, egészséges nasik várnak a recepción.

Gyermekmegőrzést is vállalunk, három év feletti gyerekre szakszerű felügyelet mellett vigyázunk, felár ellenében.

Vissza