telefon 30/7508691
Vissza

Játékok


A Labirintus 140 négyzetméteres területével, kétszintes mászóka részével, 15 négyzetméteres trambulinjával játszóházunk legnépszerűbb játékai közé tartozik. Az átkelés a szivárványhídon, átkúszás a levegővel teli vakondtúráson, majd a bokszzsákokon és mosóhengereken, aztán a labdás medencébe történő landolás a csúszdán keresztül minden gyermek bátorságát és ügyességét próbára teszi.

Baba játszótér a legkisebbeknek lett elkerítve, itt a kicsik szüleikkel együtt tölthetik el az időt. Mindent a három év alattiaknak alakítottunk ki: a padlót puha szivacs borítja, kis méretű mászókák, hinta, biztonságos, könnyű építőkockák, színes labdákkal teli medence, kis csúszdákkal, babaházikóval, varázsfával várják a legkisebbeket. Előfordul, hogy ebben a biztonságos környezetben teszik meg az első lépéseiket, hiszen itt az anyukák is bátrabban engedik őket “kalandozni”.

Minden korosztály nagy kedvence a macis ugrálóvár. A felfújható, óriási, puha falú ugrálóban nem kell félnie senkinek, hogy megüti magát. A gyermekek kedvükre tombolhatnak, a levegővel töltött falak között biztonságban vannak.

Eshet az eső, fújhat a szél, nálunk bármikor labdába rúghatsz! Több, mint 60 négyzetméteres műfüves focipályánkon nemcsak a gyermekek, hanem az anyukák és az apukák is kipróbálhatják, milyen ügyesen bánnak a labdával.

Újdonság! A nagy ugrándozás után pihenésképp alkothatsz valami maradandót is. Persze lesz hozzá segítség, és megkapsz minden szükséges alapanyagot, ha egy szép nyakláncot fűznél vagy egy kincses dobozt díszítenél, esetleg nagyinak egy ajándékot készítenél. Kreatív műhelyünkben mindenki megtalálja a neki való elfoglaltságot, és mindig van egy szakképzett kollégánk, aki szívesen segít az alkotásban.

Vissza